geen verzendkosten gratis ontwerpvoorstel sample geen probleem
info@clip4you.nl - 038 421 10 58
0 producten - 0.000.00
naambadges

✓ slijtvaste bedrukking in full color
✓ eenvoudig labels printen
✓ voorzien van extra sterke magneet

Naambadges bestellen?

Laat u adviseren door de specialist en vind de perfecte naambadges voor uw bedrijf. Van stijlvolle aluminium badges, geheel custom made tot zacht en veilig voor in de zorg. ✔extra sterke magneet ✔slijtvast bedrukt ✔een sample is geen probleem. Bekijk het uitgebreide aanbod en ontdek dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Kies ook voor het beste, bij de naambadge specialist.

Bekijk hier het volledige aanbod badges

Klant beoordelingen

Ik geef persoonlijk advies en heb geen verborgen kosten

Enkele van mijn tevreden klanten

tmobile

klimmendaal

macdonalds

rabobank

catharina

Naambadges bestellen

Als u precies weet wat u nodig heeft dan kunt u direct de naambadges bestellen in de webshop. Als u nog twijfels heeft kunt u er beter voor kiezen om eerst een offerte met ontwerpvoorstel aan te vragen. Dan ontvangt u de prijsopgave, een visual van uw aanvraag en wanneer nodig advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat zijn goede badges

Dit is afhankelijk van waar de badges gebruikt worden. Er zijn veel verschillende badges met veel verschillende toepassingen. Voor zakelijk gebruik is strak en stijlvol aluminium gewenst, op de werkvloer is een mooie plastic badge vaak voldoende en een zorginstelling zoals een verpleeghuis of een ziekenhuis heeft meer aan een veilige badge van zacht rubber. Veel van onze badges worden custom-made geproduceerd, geheel aangepast aan uw toepassing en wensen.

Het antwoord op de vraag: “Wat zijn de beste badges” kan pas gegeven worden nadat inzichtelijk is wat uw organisatie nodig heeft. Een verzorgingshuis of kinderdagopvang heeft geheel andere wensen dan een bedrijf dat een mooie badge zoekt voor een beurs of een bouwmarkt voor het personeel op de werkvloer.

Naambadge met magneet, extra sterk

Beschadig uw kleding niet met een speld, maar kies voor een naambadge met magneet. Alle badges van Clip4you worden hier standaard van voorzien, tenzij uw toepassing iets anders nodig heeft natuurlijk. De slimme magneetbevestiging heeft anderhalf keer meer klemkracht dan de magneten die u elders vindt. Zo blijft hij ook goed zitten op de wat dikkere kleding. U bent dus zeker van de beste bevestiging verkrijgbaar.

Welke naam badges moet ik kiezen

Misschien weet u niet precies welke naam badges bij u passen. Een persoonsgebonden plaatbadge, de meest stijlvolle zakelijke badge verkrijgbaar? Of herbruikbare vensterbadges, waar u het papieren naamlabel kunt wisselen? Van beide mogelijkheden vindt u ruime keuze in onze webshop. Neem gerust contact op voor advies. Als specialist help ik u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoe maak ik papieren naamlabels voor in de badges?

Het maken van een naamlabel dat in uw naambadge past is bijzonder eenvoudig. Gebruik de labelcreator: Onze gratis online tool, hiermee maakt u snel en eenvoudig de papieren labels voor in uw badges. Koop geen dure labels in, print gewoon op uw eigen papier. Mooi, snel, eenvoudig en goedkoop.

Naam badges met logo. Slijtvast en haarscherp aangebracht.

Bij veel van onze naam badges wordt uw logo in de anodiseerhuid van het aluminium aangebracht. Deze techniek is veel slijtvaster dan reguliere bedrukkingen. Bovendien is deze bewerking haarscherp in full-color geprint. Let dus op “full-color digitaaldruk in de anodiseerhuid” om zeker te zijn van het beste resultaat dat verkrijgbaar is.

Naambadge samples

Wilt u de badge eerst zien? Een gratis sample is bij mij geen probleem. Ik begrijp dat een afbeelding op internet niet altijd voldoende is om de juiste keuze te maken. Als u een sample van een naambadge in handen heeft weet u waar u aan toe bent, dat kiest een stuk makkelijker.

Een slimme klant kiest:

  1. een degelijke kwaliteit van de badge en het logo
  2. een scherpe prijs
  3. vriendelijke service en goed advies van de specialist