• geen verzendkosten
  • gratis ontwerpvoorstel
  • sample geen probleem

Klok met logo in speciale contour

Zoekt u een klok met logo? Laat u adviseren door de specialist. Samen vinden we de klok die u zoekt. Echt uniek is de nieuwe onbreekbare kunst glas klok die in elke vorm gemaakt kan worden. Opvallend betaalbaar maatwerk en al leverbaar vanaf 25 stuks! Ga voor het beste resultaat: Bekijk het aanbod en vraag gerust advies aan de klokken specialist.

Filter:
Producten per pagina:

Klant beoordelingen

Heidi Wevers
Eigenaresse bij Women, wait.

Op zoek naar naambadges voor ons en ons personeel.
Clip4you geeft uitstekende uitleg op al mijn vragen! Levert goede kwaliteit! En… de service is voor mij een 10!

Marieke
Office Manager bij Evite Services B.V.

Meerdere keren magneten besteld voor onze badges.
Super goede en snelle service! Clip4you reageert snel op de mail & telefoon.

Ik geef persoonlijk advies en heb geen verborgen kosten

Enkele van mijn tevreden klanten

Klokken met bedrijfslogo zijn een mooi relatiegeschenk, zolang u kwaliteit geeft.

Stijlvolle klokken met bedrijfslogo zijn een zeer gewaardeerd relatiegeschenk uit het luxe segment, maar let wel op de kwaliteit die u cadeau geeft. U wilt immers dat uw relatie voor lange tijd blij is met uw geschenk. Zorg ervoor dat de waardering van uw klant blijft en dat hij hier ook dagelijks aan herinnerd wordt. Haal zo het meeste uit uw investering. Hieronder volgen enkele tips die u kunnen helpen om de juiste keuze te maken:

Klok met logo bestellen? Graag inclusief batterij.

Wilt u een klok met logo bestellen, let op dat er een goede batterij bij zit. De ontvanger van uw klok zal dat wel zo prettig vinden en daar gaat het om bij een luxe relatiegeschenk. Wij leveren alle wandklokken altijd inclusief een kwaliteits batterij. Deze levert goede prestaties, heeft een hoog opslagvermogen en zodoende een lange levensduur. Uw relatie kan de logo klok direct gebruiken en hoeft de batterij voorlopig niet te vervangen. Dit vergroot het succes van uw cadeau.

Uw boodschap groot bedrukt in een stijlvolle klok met logo.

Door speels om te gaan met de bedrukte wijzerplaat kunt u op subtiele wijze veel aandacht krijgen. De wijzerplaten worden geheel naar wens bedrukt, er zijn zodoende onbeperkte mogelijkheden om uw logo onder de aandacht te krijgen. Door een goed ontwerp in een stijlvolle klok te plaatsen combineert u het beste van twee werelden. De ontvanger heeft een mooie wandklok en zal deze ook werkelijk gebruiken terwijl uw logo lang zichtbaar blijft. De gebruiker wordt er dagelijks aan herinnerd van wie deze attentie afkomstig is. Dat is precies de reden waarom u hem gegeven heeft.

Wandklokken van geborsteld aluminium, gepolijst rvs of kunst glas.

Het geheim van een stijlvolle wandklok is het gebruikte materiaal. Gepolijst rvs, geborsteld aluminium of kunst glas zijn materialen die uw bedrijfsklok extra uitstraling geven. Bedruk ze met een goede vormgeving en ze zijn meer dan slechts een reclame-uiting aan de wand die de tijd aangeeft. Ze worden iets moois om naar te kijken en wat met plezier aan de muur gehangen wordt. Dat is wat we willen bereiken.

Val op, geef een wandklok met een bijzondere vorm.

Een wandklok waarmee u zich werkelijk kunt onderscheiden is de kunst glas klok. Deze fraaie wandklok heeft een afmeting van veertig centimeter, dus van een afstand is de tijd nog prima af te lezen. Het aan de achterzijde bedrukte kunst glas geeft een chique rijke uitstraling. Echt uniek is dat de vorm naar wens is. Zo kunt u de klok geheel aanpassen aan uw logo, of ook leuk, aan de werkzaamheden van uw bedrijf. De bedrukking is all-over en u heeft volledige vrijheid over het ontwerp. Wat ook belangrijk is: Het kunst glas is vrijwel onbreekbaar, dus uw relatie zit niet met de scherven bij een ongelukje.

Laat u helpen bij het ontwerpen van uw klok met logo.

Als u het beschikbaar heeft kunt u het artwork kant en klaar aanleveren. Wij bedrukken de klok dan geheel volgens uw specificaties. Maar als u deze mogelijkheid niet heeft wil ik u hier graag bij helpen. In overleg ontwerpen we dan samen de klok en ik zorg ervoor dat het artwork technisch in orde is. Doordat ik de specificaties goed ken komen we zo tot het beste resultaat en heeft u de meest geschikte klok voor uw doeleinden.

Geef een uurwerk dat de juiste tijd aangeeft.

Iemand die op de klok kijkt wil natuurlijk de juiste tijd weten. Een uurwerk dat niet op tijd loopt is hinderlijk. Na een poosje zal de wandklok genegeerd worden, of erger verwijderd worden. Daartegenover staat dat een klok die altijd goed loopt zeer lange tijd aan de wand zal blijven hangen en zelfs gemist zal worden als hij er niet meer is. Wij leveren al onze klokken voorzien van een kwaliteitsuurwerk. U kunt erop vertrouwen dat uw relatie keer op keer de juiste tijd te zien krijgt zodat hij daar blijft hangen waar u hem wilt hebben: Aan de wand bij uw klant! Ter informatie: de losse uurwerken met wijzers zijn ook te bestellen.

Functionaliteit en duurzaamheid in stijl.

Samengevat gaat het om functionaliteit, duurzaamheid en stijl.

  1. De wandklok moet direct gebruikt kunnen worden na het uitpakken.
  2. Hij moet op tijd lopen door een kwaliteits uurwerk dat lang zijn werk blijft doen.
  3. Als hij weinig energie verbruikt en voorzien is van een goede batterij, heeft uw relatie er geen werk en dus geen ergernis aan.
  4. Kies een klok die groot genoeg is om vanuit de gehele ruimte af te kunnen lezen en een ontwerp dat eenvoudig te begrijpen is.
  5. Een stijlvolle uitstraling zorgt ervoor dat hij meer is dan slechts een klok. In combinatie met een goed ontwerp wil uw klant hem zeker aan de wand hebben. Misschien vervangt hij wel een andere klok.

Een slimme klant kiest:

  1. degelijke kwaliteit
  2. een scherpe prijs
  3. vriendelijke service en goed advies van de specialist