geen verzendkosten gratis ontwerpvoorstel sample geen probleem
info@clip4you.nl - 038 421 10 58
0 producten - 0.000.00
klok met logo

✓ wijzerplaat naar wens bedrukt
✓ quartz uurwerk, tikt niet
✓ alkaline batterij meegeleverd

Klok met logo bestellen

Ruim assortiment bedrukte wandklokken. Wilt u een klok met logo bestellen, kies dan voor een quarz uurwerk en let op dat de batterij meegeleverd is. Geef alleen een kwalitatief goede bedrijfsklok met hoogwaardige bedrukking. Zo weet u zeker dat uw relatiegeschenk gewaardeerd wordt.

kunststof klok met bedrijfslogo

Wij geven persoonlijk advies en hebben geen verborgen kosten

Enkele van onze tevreden klanten

tmobile

klimmendaal

macdonalds

rabobank

catharina

Klokken met bedrijfslogo zijn een mooi relatiegeschenk, zolang u kwaliteit geeft.

Klokken met bedrijfslogo kunnen een prima relatiegeschenk zijn. Let hierbij wel op de kwaliteit die u cadeau geeft. U wilt immers dat uw relaties voor lange tijd blij zijn met uw geschenk. Zorg ervoor dat de waardering blijft en haal het meeste uit uw investering. Hieronder volgen enkele tips:

Klok met logo bestellen? Graag inclusief alkalinebatterij.

Wilt u een klok met logo bestellen, let op dat er een goede batterij bij zit. Wij leveren alle wandklokken inclusief een alkalinebatterij. Deze levert goede prestaties, heeft een hoog opslagvermogen en zodoende een lange levensduur. Uw relatie kan de logo klok direct gebruiken en hoeft de batterij voorlopig niet te vervangen.

Uw logo of boodschap groot bedrukt in een stijlvolle klok.

Door speels om te gaan met de bedrukte wijzerplaat kunt u op subtiele wijze veel aandacht krijgen. De wijzerplaten worden geheel naar wens bedrukt, er zijn zodoende onbeperkte mogelijkheden om uw logo onder de aandacht te krijgen. Door een goed ontwerp in een stijlvolle klok te plaatsen combineert u het beste van twee werelden.

Wandklokken van geborsteld aluminium, gepolijst rvs of glas.

Het geheim van een stijlvolle wandklok is het gebruikte materiaal. Gepolijst rvs, geborsteld aluminium of glas zijn materialen die uw bedrijfsklok extra uitstraling geven. Hierdoor zijn ze meer dan een reclame-uiting aan de wand.

Val op, geef een wandklok met een bijzondere afmeting.

Een wandklok waarmee u zich echt kunt onderscheiden is het type Buzzerd. Deze klok is een rechthoek van 25cm x 47cm die staand of liggend verkrijgbaar is. De bedrukking is all-over en hij is afgedekt met gebold echt glas.

Waarom een quartz uurwerk met slepende secondewijzer.

Denk bij het kiezen van een logo klok aan het uurwerk. Een quartz uurwerk van kwaliteit heeft een minimaal verloop. Een wandklok die langdurig op tijd loopt zal lang aan de wand blijven hangen. Een bedrijfsklok met slepende secondewijzer tikt niet, dat is wel zo prettig op kantoor.

Een slimme klant kiest:

  1. degelijke kwaliteit
  2. een scherpe prijs
  3. vriendelijke service en goed advies van de specialist