• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

Sport Tenue – klok

Deze grote sport klok doet het goed in elke sportkantine. De gehele wijzerplaat wordt bedrukt in de kleuren en het tenue van uw sportclub. Een echte eye catcher.
 • Grote wijzerplaat van 40cm hoog
 • Snelle levertijd van twee weken
 • Ook te bestellen bij kleine aantallen, al vanaf 25 stuks
Vanaf  15,99

  leverbaar vanaf vijfentwintig stuks

  vanafstuksprijs
  25 stuks€ 25,99
  50 stuks€ 21,99
  100 stuks€ 18,99
  500 stuks€ 15,99

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Unieke sport klok in de vorm en kleur van uw tenue

  Voor wie op wil vallen aan elke muur is er deze unieke sport klok in de vorm van een tenue. De bedrukking is over de gehele wijzerplaat in full color en wij ontwerpen hem natuurlijk in uw club kleuren. Samen creëren we zo uw eigen one of a kind collectors item. Nou ja, bijna one of a kind, want u kunt hem al bestellen vanaf vijfentwintig stuks.

  Klokken met een afmeting van veertig centimeter

  Met een aanzienlijke hoogte van veertig centimeter doen deze klokken het goed aan de wand bij de sportclub of op kantoor. Van een afstand is de tijd nog prima te zien. Waarschijnlijk wil menig supporter ook wel zo’n bijzondere eye catcher aan de muur hebben hangen.

  Kunst glas sport klok. Vrijwel onbreekbaar, wel een prettig idee

  De sport wandklokken hebben een stijlvolle uitstraling van glas. Ze zijn gemaakt van kunst glas, waardoor ze vrijwel onbreekbaar zijn. Als er onverhoopt een klok van de muur valt zijn er geen scherven, wel een prettig idee, in de omgeving van kinderen met een voetbal. Verder hebben deze klokken veel voordelen die glas heeft. Zo zijn ze bijvoorbeeld makkelijk af te nemen.

  Ik help u graag bij het ontwerp

  U kunt het design kant en klaar aanleveren als u deze mogelijk heeft, maar dat hoeft niet. Zoals al aangegeven creëer ik het ontwerp graag samen met u als dat nodig is. Omdat ik goed op de hoogte ben van de producteigenschappen komen we samen tot het beste resultaat. Wilt u een andere vorm van de wijzerplaat? Ook dat is geen probleem, dit zijn custom-made kunst glas klokken, in de vorm die u wilt.

  Verkrijgbaar vanaf een klein aantal en snel geleverd

  Van deze bedrukte klokken hoeft u er niet veel te bestellen. Vanaf vijfentwintig stuks zijn ze al leverbaar. En als u haast heeft is dit ook geen probleem. De verwachte levertijd is slechts twee weken.

  Categorie:

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  sport klok Tenue

  Sport Tenue – klok

  Subtotaal
  ( producten)