• geen verzendkosten
  • gratis ontwerpvoorstel
  • sample geen probleem

Krasvaste Aluminium Visitekaartjes

Aluminium visitekaartjes met een stijlvolle professionele uitstraling die lang meegaan vanwege de krasvaste bedrukking.
  • afmeting: 85mm x 55mm x 0,5mm
  • bewerking: krasvast dubbelzijdig full color
  • levertijd: TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
Vanaf  1,60

leverbaar vanaf honderd stuks

aantalstuksprijs
vanaf 100 stuks€ 3,26
vanaf 250 stuks€ 1,95
vanaf 500 stuks€ 1,60

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

Product informatie

Aluminium visitekaartjes die lang meegaan

De aluminium visitekaartjes van Clip4you worden dubbelzijdig full color bedrukt in een krasvaste techniek. Door middel van anodiseren zit de inkt opgesloten in de toplaag van het aluminium. Dit is vele malen krasvaster dan andere bewerkingstechnieken. Het is als het ware tatoeëren in aluminium.

De meeste technieken brengen inkt op het aluminium aan. Dit zal er met de tijd afslijten, zeker als de kaartjes tegen elkaar schuren. Bij anodiseren wordt de inkt in de poriën van het aluminium aangebracht waarna deze met een chemische reactie dichtgetrokken worden. Een diepe kras zal door de tophuid gaan en zichtbaar zijn, maar daar blijft het bij. Dit is de meest krasvaste techniek op dit moment.

Het aluminium visitekaartje met een stijlvolle professionele uitstraling

Het aluminium is licht geborsteld en mooi vlak. De contour is niet geknipt maar gefreesd waardoor deze strak, glad, zonder bramen en niet scherp is. De full color bedrukking is haarfijn zodat ook kleine teksten goed scherp blijven. Door aluminium van een halve milimeter dikte te gebruiken blijven de visitekaartjes licht van gewicht terwijl ze voldoende stevigheid behouden. Alles bij elkaar is dit een visitekaartje met een stijlvolle professionele uitstraling dat prettig in de hand ligt. Uw relaties zullen het opmerken.

Kies een visitekaartje van aluminium, rvs met lasergravure of chroom met reliëf

Een visitekaartje van aluminium is zeer geschikt bij een full color bedrukking. Clip4you heeft ook alternatieven. Bijvoorbeeld geborsteld rvs met een luxe lasergravure en eventueel een bedrukking in één kleur. Heel bijzonder zijn de metalen vistiekaartjes van chroom met een reliëf raster effect. Deze zijn verkrijgbaar in zilver- of goudkleur. Keuze voldoende, hoe gaat u zich onderscheiden bij uw prospect?

Kies kwaliteit van de specialist

Onze aluminium visitekaartjes worden geproduceerd in Nederland. De fabriek is koploper in de wereld met deze techniek. Zo krijgt u de beste kwaliteit en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Kan ik u helpen?

Toegevoegd aan uw winkelmand

aluminium visitekaartjes

Krasvaste Aluminium Visitekaartjes

Subtotaal
( producten)