• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

Budget Badge – goedkope badges

 • afmeting: 69mm x 34mm
 • bevestiging: magneet
 • levertijd: één week
Vanaf  4,49
  aantalstuksprijs
  vanaf 25 stuks€ 6,99
  vanaf 50 stuks€ 5,19
  vanaf 100 stuks€ 4,79
  vanaf 250 stuks€ 4,59
  vanaf 500 stuks€ 4,49

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Budget Badge: goedkope badges van prima kwaliteit

  Deze goedkope badges zijn van een goede kwaliteit. Ze zijn gemaakt van degelijk en mooi afgewerkt plastic. Vooral bij de grote afnames zijn ze een stuk voordeliger dan luxe naambadges. Dit maakt ze zeer geschikt voor uw personeel op de werkvloer. Als u zoekt naar een meer stijlvolle uitstraling kies dan voor onze aluminium naambadge van het type London.

  Verkrijgbaar in wit, goud en zilver, dus voor elke logo de juiste kleur

  De Budget Badge is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, goud en zilver kleur. De witte badge is door en door wit. De gouden en zilveren badge is van zwart plastic met een gekleurde toplaag die is opgedampt. Zo is er voor elk logo een badge te vinden.

  Uw logo wordt standaard full color op de badge bedrukt

  De badges worden standaard voorzien van een full color bedrukking. Aangebracht in digitaaldruk. Er zijn geen extra kosten voor het aanbrengen van uw logo. Het aantal drukkleuren is onbeperkt omdat de bedrukking in full color digitaaldruk wordt aangebracht. Een verloop in uw bedrukking is prima aan te brengen. Op de gouden of zilveren badge kunt u ook wit als kleur laten drukken.

  Laat uw kleding onbeschadigd met een magneet bevestiging

  De naambadge kunt u aan uw kleding bevestigen met een magneet. Het voordeel hiervan is dat deze de badge vasthoud zonder een gaatje te maken, zo blijft uw kleding intact. Bij fysiek werk kan de klemkracht onvoldoende zijn, het advies is om in dat geval toch te kiezen voor een bage met speld omdat deze net iets beter blijft zitten.

  Print het papieren naamlabel met onze tool

  Deze naambadges zijn voorzien van een verwisselbaar papieren naamlabel. Dit label kunt u eenvoudig maken met onze gratis online naamlabel tool. Eenvoudig, snel en altijd een goed resultaat.

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  goedkope badges

  Budget Badge – goedkope badges

  Subtotaal
  ( producten)