Gloss met ingedrukte naam

Vanaf 4,49

Glanzende badge met transparante toplaag. Persoonsgebonden met ingedrukte naam. Geheel custom made, vorm aangepast naar uw wens.

  • type: Gloss
  • Afmeting naar wens
  • Levertijd zeven werkdagen

prijs per stuk

10 stuks € 9,99
15 stuks € 9,49
20 stuks € 8,29
25 stuks € 5,99
30 stuks € 5,49
35 stuks € 5,19
40 stuks € 4,89
45 stuks € 4,69
50 stuks € 4,49

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

Beschrijving

Badge van glanzend transparant kunststof

Deze badge lijkt van een glasplaatje gemaakt. Het doorzichtige kunststof wordt aan de achterzijde geprint zodat de stijlvolle glans behouden blijft. Dit geeft hem een unieke uitstraling, voor als u echt iets iets chiques zoekt.

De omtrek van de naambadge in de door u gewenste vorm

De omtrek is geheel custom-made. Het ontwerp van de naambadge kan worden aangepast aan uw wensen, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo. Zo kunt u zich duidelijk onderscheiden en past hij mooi bij uw huisstijl.

Full-color digitaal bedrukte badges met ingedrukte namen

Door de badges digitaal te bedrukken is het aantal drukkleuren onbeperkt. Een houtnerf is bijvoorbeeld prima te printen, wat weer een speciaal effect geeft. De bedrukking wordt afgedekt met een witte laag, voor mooie volle kleuren. De namen worden mee bedrukt, zodat ze geheel persoonsgebonden zijn.

De extra sterke magneet zorgt ervoor dat de naambadges goed blijven zitten

Alle naambadges worden voorzien van een extra sterke magneet als bevestiging. Deze hebben anderhalf keer de klemkracht van reguliere magneten. De kleding blijft onbeschadigd en de naambadges blijven stevig zitten.

Maak gebruik van mijn gratis ontwerp service

Omdat ik precies weet wat de creatieve mogelijkheden van deze badge zijn maak ik graag het ontwerp voor u. Dit is volledig gratis en vrijblijvend, ik heb alleen het juiste artwork van u nodig. In overleg komen we samen tot het beste resultaat.

Snelle levering, handig als u haast heeft

De levertijd van dit product is zeer kort. Het wordt al geleverd met zeven werkdagen. Mocht u het nog sneller nodig hebben, neem dan contact op. Ik informeer zo snel mogelijk voor u of dit lukt.

Een sample is geen probleem

Als u eerst de kwaliteit van deze naambadges wilt beoordelen, vraag dan gerust een sample op. Als ik deze op voorraad heb stuur ik hem vaak dezelfde dag nog op, kostenloos.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gloss met ingedrukte naam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *