Office badge met magneet

Vanaf 3,89

Deze naambadges hebben standaard een magneet die extra sterk is zodat hij goed blijft zitten, ook op de wat dikkere kleding. De badges zijn uitgevoerd in zacht geborsteld aluminium. De afmeting is 67mm x 42mm. Het logo is slijtvast aangebracht in full color. Wilt u magneet badges bestellen, kies dan voor kwaliteit van de specialist.

  • type: Office
  • verwachte levertijd: 10 werkdagen
Wissen

prijs per stuk

5 tot 9 stuks € 24,99
10 tot 24 stuks € 13,99
25 tot 49 stuks € 9,99
50 tot 99 stuks € 7,69
100 tot 249 stuks € 6,09
250 tot 499 stuks € 5,29
500 tot 999 stuks € 4,59
1.000 tot 1.999 stuks € 3,89

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

Beschrijving

Stijlvolle, licht geborstelde aluminium naambadge met magneet.

Presenteer uw personeel in stijl. Kies aluminium naambadges van het type Office. Het zacht geborstelde aluminium oppervlak toont ingetogen chique. De Office past overal, of het nu op de beurs is, op kantoor of op de werkvloer. Ontdek de juiste uitstraling, samen met de Office naambadges.

Standaard voorzien van een extra sterke magneet.

U kunt kiezen voor een naambadge met magneet of speldsluiting. Bij een goede naambadge hoort een goede bevestiging. Daarom is de magneet ongeveer anderhalf keer zo sterk dan een reguliere magneet. Zo heeft u zeker voldoende klemkracht en blijft de kleding onbeschadigd.

Uw logo is slijtvast aangebracht, in de huid van het aluminium.

Bij reguliere technieken wordt het logo op de badge aangebracht. Hier zal het snel krassen en beschadigen. Voorkom teleurstelling, let bij het kiezen van een aluminium badge op de druktechniek. Kies voor de Office, dan komt de bedrukking in de anodiseerhuid. Zo bent u verzekerd van een slijtvast logo waar u veel langer plezier van heeft.

Full-color zonder grenzen, laat u niet beperken.

Laat u niet beperken door het aantal kleuren van uw logo, of de afmeting van uw bedrukking. De badges van het type Office worden full-color, all-over bedrukt. Kunt u het printen met uw inktjet printer? Dan kan het op ook de Office, wel wat mooier. Ook een aflopende bedrukking is geen probleem. Het aluminium front van deze badges kan worden bedrukt tot op de rand.

Wij controleren uw aangeleverde artwork.

Het door u aangeleverde artwork wordt door ons gecontroleerd en waar nodig aangepast. Opgegeven pms kleuren worden zo dicht mogelijk benaderd in full color. Vooraf ontvangt uw een vrijblijvende drukopzet ter goedkeuring. Zo weet u altijd waar u aan toe bent voor u een bestelling plaatst.

Print de papieren naamlabels met de Labelcreator.

De Office is een vensterbadge met een verwisselbaar papieren naamlabel. Het systeem is zo ontworpen dat u het label nooit zult verliezen tijdens gebruik: Het zit rondom ingesloten. Voor het aanmaken van de naamlabels kunt u gebruik maken van de Labelcreator. Dit is gratis online software waarmee u labels maakt die altijd passen in onze naambadges.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Office badge met magneet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *