geen verzendkosten gratis ontwerpvoorstel sample geen probleem
info@clip4you.nl - 038 421 10 58
0 producten - 0.000.00
paperclips met logo

Bedrukte paperclips
met logo.

direct bestellen vanaf 500 stuks

Paperclips met logo bedrukt.

Breng uw paperclips eenvoudig met één hand aan.

Alle paperclips van Promoclip zijn voorzien van de gepatenteerde zwaluwstaart. Dit is de schuine onderzijde van de paperclip. Deze uitvinding help u om de hem eenvoudig met één hand aan te brengen, van twee tot twintig vellen papier.

U heeft geen last van scherpe delen, prettig en wel zo veilig.

De Promoclip modellen zijn volledig ontdaan van bramen. Ook hebben ze geen delen die uitsteken. Het papier en uw handen blijven onbeschadigd, ook als u de clips vaak nodig heeft. Dat is prettig in het gebruik en wel zo veilig.

Oerdegelijke en herbruikbare paperclips

De Promoclip producten hebben ruim voldoende klemkracht om te doen waar ze voor gemaakt zijn. De modellen Digital en Original klemmen met gemak tot 20 vel aan elkaar. De ML clip klemt zelfs tot 40 vel. Ook na veel gebruik blijven de clips goed klemmen. Voor oerdegelijke en herbruikbare paperclips kiest u voor Promoclip.

Paperclips met logo voorzien

Er zijn verschillende manieren om uw paperclips met logo te voorzien. Bij kleine aantallen wordt een digitaal bedrukt label aangebracht. Bij grotere aantallen wordt vaak voor bedrukking op staal gekozen. Maar uw logo kan ook op de paperclips worden aangebracht met lasergravure. Wij bieden voor elke toepassing de juiste bewerkingstechniek.

Ontvang een vrijblijvend ontwerpvoorstel.

Vraag een offerte aan en ontvang een gratis en vrijblijvend ontwerpvoorstel. Wilt u eerst samples zien? Geen punt, deze zenden wij u toe.

Een slimme klant kiest:

  • goede kwaliteit
  • een scherpe prijs
  • vriendelijke service en advies

Wij geven persoonlijk advies en hebben geen verborgen kosten

Enkele van onze tevreden klanten

tmobile

klimmendaal

macdonalds

rabobank

catharina