geen verzendkosten gratis ontwerpvoorstel sample geen probleem
info@clip4you.nl - 038 421 10 58
0 producten - 0.000.00
typeplaatjes

Typeplaatjes van aluminium. Slijtvast: De juiste keuze.

Barcodeplaatjes, geschikt voor buiten

Typeplaatjes van aluminium.

Aluminium, de juiste keuze.

Typeplaatjes moeten lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. Aluminium is een goede keuze, het roest niet en kan tegen een stootje. Olie, vet en de meeste oplos- en schoonmaakmiddelen hebben geen effect op dit materiaal.

Kies een slijtvaste bedrukking, voor een lange levensduur.

De bedrukking van typeplaatjes moet ook lang meegaan. Kies daarom voor een slijtvaste bedrukking in de anodiseerhuid van het aluminium. De bedrukking zit dan veilig opgesloten en raakt niet snel beschadigd. Verzeker uzelf van een lange levensduur.

Digitaaldruk is ideaal voor wisselteksten.

Machineplaatjes worden voorzien van wisselende gegevens. Digitaaldruk is hier zeer geschikt voor. De plaatjes kunnen zo in serie geproduceerd worden met op ieder plaatje unieke gegevens. Een ander voordeel is de standaard full-color bedrukking. Het aantal drukkleuren is niet van invloed op de prijs. Zo blijven de kosten laag.

Bevestig de plaatjes eenvoudig, met popnagels of 3M tape.

De plaatjes kunt u op verschillende manieren bevestigen. Wij kunnen de ze voorzien van dubbelzijdige 3M tape. Dit is voor u de snelste manier van bevestigen. Voor buitengebruik of op een ruwe ondergrond adviseren wij kit te gebruiken. De meest stevige manier is met popnagels of schroeven. De plaatjes zijn verkrijgbaar met voorgeboorde gaatjes.

Barcodeplaatjes, geschikt voor buitengebruik.

Aluminium typeplaatjes verweren vrijwel niet. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor buitengebruik. Om vervaging van de bedrukking te voorkomen door blootstelling aan zonlicht adviseren wij deze in het zwart aan te brengen.

Een slimme klant wil:

  • de beste kwaliteit
  • voor een scherpe prijs
  • met vriendelijke service en advies

Is er nog iets niet duidelijk? Neem contact op, we adviseren u met plezier.

Wij geven persoonlijk advies en hebben geen verborgen kosten

Enkele van onze tevreden klanten

tmobile

klimmendaal

macdonalds

rabobank

catharina