• geen verzendkosten
  • gratis ontwerpvoorstel
  • sample geen probleem

Revers Pin met magneet bevestiging

Beschadig uw kleding niet, gebruik deze slimme magneet voor een goede en veilige bevestiging aan uw revers. Met de all over full color bedrukking en de glanzende kunsthars toplaag geeft deze revers pin een stijlvolle en zakelijke uitstraling. De basis is van solide metaal met een goede look and feel. Verkrijgbaar in vijf gangbare modellen. Al leverbaar vanaf 25 stuks.

Filter:
Producten per pagina:

Klant beoordelingen

Heidi Wevers
Eigenaresse bij Women, wait.

Op zoek naar naambadges voor ons en ons personeel.
Clip4you geeft uitstekende uitleg op al mijn vragen! Levert goede kwaliteit! En… de service is voor mij een 10!

Marieke
Office Manager bij Evite Services B.V.

Meerdere keren magneten besteld voor onze badges.
Super goede en snelle service! Clip4you reageert snel op de mail & telefoon.

Ik geef persoonlijk advies en heb geen verborgen kosten

Enkele van mijn tevreden klanten

Wat is een revers pin, speld of insigne eigenlijk?

Een revers pin is een speld of insigne dat u op het revers van uw jas of blazer draagt. Meestal is dit om te laten zien dat u bij een bedrijf of organisatie werkt. Bij zakelijk gebruik is het van belang dat de kwaliteit en uitstraling van de speld en de gedragen kleding overeen komen. In de praktijk betekent dit dat een wat zwaardere kwaliteit gewenst is. Een goedkoop ogend speldje doet afbreuk aan het totaalplaatje.

Kies voor de magnetische revers pin van robuust materiaal

De magnetische revers pin van Clip4you is vervaardigd van een robuuste metalen basis met een degelijke look and feel. De bewerking is een full color all over digitaaldruk, zodat het aantal drukkleuren onbeperkt is. De pin wordt afgewerkt met een kunsthars lens of doming. Het geheel is een professionele oplossing met een zakelijke uitstraling waarmee u voor de dag kunt komen. Een ingetogen maar stijlvol sieraad op revers van uw colbert blazer of pak.

Bevestig uw reverspin met een magneet of met de klassieke clutch sluiting

U kunt kiezen uit twee bevestigingen waarmee de reverspin aan uw kleding komt. Bij de magneet bevestiging voorkomt u schade aan uw kleding terwijl deze voldoende klemkracht heeft bij regulier gebruik. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de klassieke clutch sluiting, waarbij een pin door de kleding gaat welke wordt afgesloten met een zogenaamde clutch zodat u zichzelf niet prikt. In sommige gevallen kan de pin ook door een knoopsgat gestoken worden waarmee ook schade wordt voorkomen.

Er is keuze uit vijf standaard modellen, maar ook een custom shaped revers pin is mogelijk

De vijf standaard modellen zijn ovaal, rechthoek, rond, vierkant en kleine rechthoek. Met deze keuze en de twee bevestigings mogelijkheden is er voor vrijwel iedereen een geschikte pin beschikbaar. Voor wie iets anders zoekt is zelfs een custom shaped reverspin leverbaar. bij grotere aantallen zijn er ook verschillende luxe bewerkings- en afwerkingstechnieken mogelijk. Neem voor de mogelijkheden vooral contact op. Ik zoek graag met u mee naar de juiste oplossing.