• geen verzendkosten
  • gratis ontwerpvoorstel
  • sample geen probleem

Sleutelhangers met barcode

Sleutelhangers met barcode zijn geweldige klantenkaarten, maar dan aan een sleutelbos. Dubbelzijdig all-over full-color bedrukt en enkelzijdig voorzien van unieke barcode.  De key-tag-de-luxe wordt zelfs custom-made geproduceerd in de gewenste contour.

Filter:
Producten per pagina:

Klant beoordelingen

Heidi Wevers
Eigenaresse bij Women, wait.

Op zoek naar naambadges voor ons en ons personeel.
Clip4you geeft uitstekende uitleg op al mijn vragen! Levert goede kwaliteit! En… de service is voor mij een 10!

Marieke
Office Manager bij Evite Services B.V.

Meerdere keren magneten besteld voor onze badges.
Super goede en snelle service! Clip4you reageert snel op de mail & telefoon.

Ik geef persoonlijk advies en heb geen verborgen kosten

Enkele van mijn tevreden klanten

De klantenkaart aan een sleutelbos.

Nog een pas in de portemonnee? Liever niet. Geef uw klanten sleutelhangers met barcode. Of beter nog, laat uw klant het zelf bepalen, met een klantenkaart met afbreekbare sleutelhanger maakt hij zelf de keuze. Hij zal het waarderen en heeft uw gegevens altijd bij de hand.

Laat de bedrukking u niet beperken.

Zeg wat u wilt met uw bedrukking en laat u niet beperken. Gebruik de volle mogelijkheden voor uw boodschap want, bij al onze sleutelhangers is de bedrukking altijd:

  • aan beide zijden
  • over de gehele oppervlakte
  • in full-color

Is uw artwork in orde? Geen zorgen, wij helpen.

Wij controleren uw artwork voor we gaan produceren. Waar nodig voeren wij, in overleg met u, aanpassingen door. Vooraf ontvangt u een drukproef in pdf formaat. Heeft u geen ontwerp? Wij maken vrijblijvend een voorstel voor u, zonder meerkosten. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Welke barcode heeft u nodig?

Barcodes zijn er in vele soorten. Welke heeft u nodig? Wij leveren sleutelhangers met barcode van vrijwel elk type. Voor de nummering kunt u een startnummer kiezen dat wij opnummeren, of u stuurt een lijst met unieke nummers welke wij gebruiken.

Een sleutelhanger met barcode, in een bijzondere vorm.

Het meest degelijke type uit ons assortiment is de sleutelhanger met doming . Deze sleutelhanger is geheel custom-made en kan in afwijkende vormen geleverd worden. In combinatie met de dubbelzijdige full-color all-over bedrukking krijgt u zo een unieke sleutelhanger, geheel in uw huisstijl. Een kunsthars beschermlaag maakt deze sleutelhanger niet alleen stoot- kras- en slijtvast maar ook waterproof.

Een slimme klant kiest:

  • goede kwaliteit
  • een scherpe prijs
  • vriendelijke service en advies