geen verzendkosten gratis ontwerpvoorstel sample geen probleem
info@clip4you.nl - 038 421 10 58
0 producten - 0.000.00
naambadges

✓ slijtvaste bedrukking in full color
✓ eenvoudig labels printen
✓ voorzien van extra sterke magneet

Naambadges bestellen?

Laat u adviseren door de specialist. Samen vinden we de naambadge die voor u werkt. Zoekt u stijlvol alumium, of zacht en veilig voor in de zorg? Uitstraling, duurzaamheid en gebruiksgemak zijn belangrijk en kwaliteit staat op de eerste plaats. Bekijk het aanbod en vraag gerust advies.

Kies ook voor het beste, bij de naambadge specialist.

Bekijk hier mijn volledige aanbod naambadges

Klant beoordelingen

Ik geef persoonlijk advies en heb geen verborgen kosten

Enkele van mijn tevreden klanten

tmobile

klimmendaal

macdonalds

rabobank

catharina

Naambadges bestellen

Als u precies weet wat u wilt dan kunt u direct de naambadges bestellen in de webshop. Vaak kunt u er beter voor kiezen om eerst een offerte met ontwerpvoorstel aan te vragen. Zo kan ik u adviseren mocht dat nodig zijn en weet u waar u aan toe bent.

Wat zijn goede badges

Dit is afhankelijk van waar de badges gebruikt worden. Voor elke toepassing hebben wij een naambadge. Van stijlvol en strak voor zakelijk gebruik, tot zacht en veilig voor in een zorginstelling zoals een verpleeghuis of ziekenhuis. Veel van onze badges worden custom-made geproduceerd, geheel aangepast aan uw toepassing en wensen.

Het antwoord op uw vraag: “Wat zijn de beste badges” kan ik pas geven nadat ik weet wat u nodig heeft. Een verzorgingshuis of kinderdagopvang heeft geheel andere wensen dan een bedrijf dat een mooie badge zoekt voor een beurs.

Naambadge met magneet, extra sterk

Beschadig uw kleding niet, kies voor een naambadge met magneet. Alle badges van Clip4you worden hier standaard van voorzien. Deze magneet heeft 1,5x meer klemkracht dan de magneten die u elders vindt, blijft ook goed zitten op de wat dikkere kleding. U bent dus zeker van de beste bevestiging leverbaar.

Welke naam badges moet ik kiezen

Misschien weet u niet precies welke naam badges bij u passen. Een persoonsgebonden plaatbadge, de meest stijlvolle zakelijke badge verkrijgbaar? Of herbruikbare vensterbadges, waar u het papieren naamlabel kunt wisselen? Van beide mogelijkheden vindt u ruime keuze in onze webshop. Neem gerust contact op voor advies. Als specialist help ik u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoe maak ik papieren naamlabels voor in de badges?

Het maken van een naamlabel dat in uw naambadge past is bijzonder eenvoudig. Gebruik de labelcreator: Onze gratis online tool, hiermee maakt u snel en eenvoudig de papieren labels voor in uw badges. Koop geen dure labels in, print gewoon op uw eigen papier. Mooi, snel, eenvoudig en goedkoop.

Naam badges met logo. Slijtvast en haarscherp aangebracht.

Bij veel van onze naam badges wordt uw logo in de anodiseerhuid van het aluminium aangebracht. Deze techniek is veel slijtvaster dan reguliere bedrukkingen. Bovendien is deze bewerking haarscherp in full-color geprint. Let dus op “full-color digitaaldruk in de anodiseerhuid” om zeker te zijn van het beste resultaat dat verkrijgbaar is.

Naambadge samples

Wilt u de badge eerst zien? Een gratis sample is bij mij geen probleem. Ik begrijp dat een afbeelding op internet niet altijd voldoende is om de juiste keuze te maken. Als u een sample van een naambadge in handen heeft weet u waar u aan toe bent, dat kiest een stuk makkelijker.

Een slimme klant kiest:

  1. een degelijke kwaliteit van de badge en het logo
  2. een scherpe prijs
  3. vriendelijke service en goed advies van de specialist