• geen verzendkosten
  • gratis ontwerpvoorstel
  • sample geen probleem

Stijlvolle en betaalbare naambadges met magneet? Bij ons vindt u ze!

Filter:
Producten per pagina:

Klant beoordelingen

Heidi Wevers
Eigenaresse bij Women, wait.

Op zoek naar naambadges voor ons en ons personeel.
Clip4you geeft uitstekende uitleg op al mijn vragen! Levert goede kwaliteit! En… de service is voor mij een 10!

Marieke
Office Manager bij Evite Services B.V.

Meerdere keren magneten besteld voor onze badges.
Super goede en snelle service! Clip4you reageert snel op de mail & telefoon.

Ik geef persoonlijk advies en heb geen verborgen kosten

Enkele van mijn tevreden klanten

Naambadges bestellen

Als u precies weet wat u nodig heeft dan kunt u direct de naambadges bestellen in de webshop. Als u nog twijfels heeft kunt u er beter voor kiezen om eerst een offerte met ontwerpvoorstel aan te vragen. Dan ontvangt u de prijsopgave, een visual van uw aanvraag en wanneer nodig advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

U mag natuurlijk ook even bellen op nummer 038 – 421 10 58, vaak is dit sneller en duidelijker bij het kiezen van de voor u geschikte badge.

Wat zijn goede badges

Dit is afhankelijk van waar de badges gebruikt worden. Er zijn veel verschillende badges met veel verschillende toepassingen. Voor zakelijk gebruik is strak en stijlvol aluminium gewenst, op de werkvloer is een mooie plastic badge vaak voldoende en een zorginstelling zoals een verpleeghuis of een ziekenhuis heeft meer aan eenveilige badge van zacht rubber. Veel van onze badges worden custom-made geproduceerd, geheel aangepast aan uw toepassing en wensen.

Het antwoord op de vraag: “Wat zijn de beste badges” kan pas gegeven worden nadat inzichtelijk is wat uw organisatie nodig heeft. Een verzorgingshuis of kinderdagopvang heeft geheel andere wensen dan een bedrijf dat een mooie badge zoekt voor een beurs of een bouwmarkt voor het personeel op de werkvloer.

Naambadge met magneet, extra sterk

Beschadig uw kleding niet met een speld, maar kies voor een naambadge met magneet. Alle badges van Clip4you worden hier standaard van voorzien, tenzij uw toepassing iets anders nodig heeft natuurlijk. De slimme magneetbevestiging heeft anderhalf keer meer klemkracht dan de magneten die u elders vindt. Zo blijft hij ook goed zitten op de wat dikkere kleding. U bent dus zeker van de beste bevestiging verkrijgbaar. Bij fysiek werk waar de naambadges in contact komen met goederen of andere personen is het advies om toch voor een speld te kiezen, deze blijft uiteindelijk beter zitten dan een magneet. Juist omdat hij door de kleding gaat.

Welke naam badges moet ik kiezen

Misschien weet u niet precies welke naam badges bij u passen. Een persoonsgebonden plaatbadge, de meest stijlvolle zakelijke badge verkrijgbaar? Of herbruikbare vensterbadges, waar u het papieren naamlabel kunt wisselen? Van beide mogelijkheden vindt u ruime keuze in onze webshop. Neem gerust contact op voor advies. Als specialist help ik u graag bij het maken van de juiste keuze.

Als u kiest voor de plaatbadge met ingedrukte naam, hou er dan rekening mee dat deze ook echt persoonsgebonden is. U kunt de naam niet wijzigen of wisselen. Een nabestelling kan vanaf vijf stuks. Als u veel wisseling van namen voorziet, kies dan voor een fraaie aluminium naambadge met verwisselbaar naamlabel.

Wist u dat de plaatbadge in twee bijzondere uitvoeringen verkrijgbaar is? Het meest gekozen is de aluminium uitvoering. De bedrukking wordt hier slijtvast in het fraaie geborstelde aluminium aangebracht. Maar u kunt ook kiezen voor het type Gloss. Dit is een plaatbadge van glanzend transparant kunststof. De bedrukking wordt aan de achterzijde van de badge aangebracht zodat deze een chique uitstraling krijgt. Bij zowel de aluminium als de kunststof uitvoering is het contour geheel naar wens. U hoeft dus niet te kiezen uit vaste afmetingen.

Hoe maak ik papieren naamlabels voor in de badges?

Het maken van een naamlabel dat in uw naambadge past is bijzonder eenvoudig. Gebruik de labelcreator: Onze gratis online tool, hiermee maakt u snel en eenvoudig de papieren labels voor in uw badges. Gewoon de namen invoeren, printen op eigen A4 papier en uitknippen lang de lijnen voor mooie naamlabels die altijd passen. Koop geen dure labels in, print gewoon op uw eigen papier. Mooi, snel, eenvoudig en goedkoop.

Naam badges met logo. Slijtvast en haarscherp aangebracht

Bij veel van onze naam badges wordt uw logo in de anodiseerhuid van het aluminium aangebracht. Deze techniek is veel slijtvaster dan reguliere bedrukkingen. Bovendien is deze bewerking haarscherp in full-color geprint. Let dus op “full-color digitaaldruk in de anodiseerhuid” om zeker te zijn van het beste resultaat dat verkrijgbaar is.

Naambadge samples

Wilt u de badge eerst zien? Een gratis sample is bij mij geen probleem. Ik begrijp dat een afbeelding op internet niet altijd voldoende is om de juiste keuze te maken. Als u een sample van een naambadge in handen heeft weet u waar u aan toe bent, dat kiest een stuk makkelijker.

Bijzondere zachte naambadges, speciaal voor in de zorg sector

De GentleBadge is een unieke badge, geheel gemaakt van zacht rubber. Doordat deze badge geen scherpe of harde delen heeft is hij bij uitstek geschikt voor gebruik bij kwetsbare patiënten in de zorg. Daarnaast is hij ook nog eens zeer slijtvast, zodat u zeker bent van een lange levensduur bij intensief gebruik.

De GentleBadge wordt custom made gemaakt in de kleur en huisstijl van uw bedrijf of instelling. Het logo wordt in rubber uitgevoerd net als de rest van de badge.

Zoekt u de perfecte naambadge voor in uw zorginstelling? Kies dan voor deze unieke zachte naambadge.

Zachte badges met ingedrukte naam

De Soft Doming zijn zachte badges met ingedrukte naam. Er is dus geen verwisselbaar papieren naamlabel. Een groot voordeel is dat deze badge goed schoon te houden is. Eenvoudig reinigen met een vochtige doek is voldoende. Dit is wel zo hygiënisch in de zorg.

De Soft Doming is verkrijgbaar in drie gangbare afmetingen. Hij is voorzien van afgeronde hoeken die niet prikken. U kunt kiezen uit een magneet of speld voor de bevestiging aan uw kleding.

Een slimme klant kiest:

  • een degelijke kwaliteit van de badge en het logo
  • een scherpe prijs
  • vriendelijke service en goed advies van de specialist