• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

GentleBadge – naambadge zorg

Zachte naambadge zorg en verpleging

Veiligheid is zeer belangrijk in een zorginstelling. Herkenbaarheid van uw personeel natuurlijk ook. Zachte badges van rubber zijn de oplossing. De rubber badge heeft geen harde of scherpe delen. Daarnaast zijn ze ook stoot- en slijtvast waardoor ze een lange levensduur hebben. Veel gebruikt in ziekenhuis, verpleeghuis of kinderdagverblijf.

Vanaf  3,34

  prijs per stuk

  vanaf 300 stuks€4,25
  vanaf 400 stuks€4,12
  vanaf 500 stuks€3,99
  vanaf 600 stuks€3,86
  vanaf 700 stuks€3,73
  vanaf 800 stuks€3,60
  vanaf 900 stuks€3,47
  vanaf 1.000 stuks€3,34

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Hoe lang gaan zachte naambadges mee

  Deze zachte naambadges zijn bijzonder degelijk. Ze zijn bestand tegen stoten, vallen en krassen. Dit maakt ze geschikt voor intensief gebruik. Dit type naambadge wordt vaak gekozen vanwege de lange levensduur. Het logo is niet bedrukt maar onderdeel van de badge zelf. Hierdoor slijt het niet van de badge.

  Custom made naambadge, in de vorm en kleuren van uw logo

  De zachte naambadge wordt custom made gemaakt, geheel aangepast aan uw wensen en eisen. wij kunnen deze badge leveren in de vorm en kleuren van uw logo. Zo heeft u gegarandeerd een eigentijdse naambadge die uniek is, met de uitstraling van uw organisatie of bedrijf. Geschikt voor uw toepassing. Als u geen bedrukking nodig heeft, kies dan voor de veilige naambadges zonder logo

  Zachte naambadges in de zorgsector, wel zo veilig.

  Zorginstellingen kiezen rubber naambadges omdat ze zacht zijn, zonder scherpe delen. Dit is wel zo veilig voor kwetsbare patiënten. Voor de afdeling MRI adviseren wij een kunststof knijper als bevestiging. Deze heeft minder metalen delen dan een plastic ballpoint, dit is veiliger voor de apparatuur. Kijk voor meer informatie over rubber badges in de zorgsector op de GentleBadge website.

  Uw was blijft onbeschadigd

  Als een rubber naambadge tussen uw was komt is dit geen probleem. Deze badge is uitgebreid getest in de wasmachine. Wat blijkt: Hij reageert niet op wasmiddel, temperatuur of water. Uw was blijft onbeschadigd*. En de badge zelf? Vaak blijft deze ook prima. Even het papieren naamlabel vervangen en hij kan weer gebruikt worden.
  * uitgezonderd badges met speldsluiting

  Print de naamlabels met gratis online software.

  Print de papieren naamlabels voor in de rubber badges via de labelcreator. Dit is een gratis online tool waarmee u eenvoudig een pdf bestand maakt met alle naamlabels. Print het pdf bestand op eigen papier. Knip de naamlabels uit en stop ze in de naambadge.

  1. Het is gratis.
  2. Software installeren is niet nodig, het werkt online.
  3. Print op eigen papier, geen speciale labels nodig.
  4. Past altijd netjes in het venster.

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  naambadge zorg

  GentleBadge – naambadge zorg

  Subtotaal
  ( producten)