• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

Soft Doming – zachte badges

zachte badges
1 / 3

flexibele zachte badges met ingedrukte naam

Zachte badges speciaal voor in de zorg. full color bedrukt met uw logo en de individuele naam. Makkelijk schoon te maken. Voorzien van magneet- of speldbevestiging.

 • ingedrukte naam
 • keuze uit twee afmetingen
 • levertijd 10 werkdagen
Vanaf  1,87
  aantalstuksprijs
  vanaf 5 stuks€13,99
  vanaf 10 stuks€8,99
  vanaf 15 stuks€7,09
  vanaf 25 stuks€5,29
  vanaf 50 stuks€3,00
  vanaf 100 stuks€2,39
  vanaf 250 stuks€2,00
  vanaf 500 stuks€1,87

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Zachte badges verkrijgbaar in onderstaande afmetingen

  De zachte badges zijn verkrijgbaar in twee gangbare afmetingen, voorzien van afgeronde hoeken die niet prikken en u kunt kiezen voor een magneet- of speldbevestiging.

  • ovaal: 64mm x 32mm
  • rechthoek: 74mm x 25mm

  Speciaal voor zorginstellingen

  In zorginstellingen zoals een verpleeghuis of ziekenhuis zijn veel lichamelijke contactmomenten met kwetsbare patiënten. Om risico's uit te sluiten kunt u kiezen voor zachte badges. Bij aanraking zijn deze veiliger dan harde naambadges.

  De Badge voorzien van een soft doming toplaag

  Deze naambadge is voorzien van een zachte kunsthars toplaag, een doming. De kunsthars op deze badge is zachter dan een reguliere doming. De naambadge is zodoende flexibel. het enige harde deel is de bevestiging aan de achterzijde.

  Aflopend full-color bedrukt met logo en persoonsnaam

  Onder de zachte doming toplaag zit een full-color bedrukking van uw bedrijfslogo en de gegevens van het personeelslid. De naam kan niet gewisseld worden. Voor een zachte badge met verwisselbaar naamlabel kunt u kiezen voor het type GentleBadge.

  De kunststof toplaag is eenvoudig schoon te houden

  De gladde toplaag van dite type naambadge is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Dit is wel zo hygiënisch in de zorg. Gebruik geen agressieve middelen, alleen water of misschien een beetje afwasmiddel is voldoende.

  Al leverbaar vanaf vijf stuks

  Omdat deze naambadges niet voorzien zijn van een verwisselbaar naamlabel heeft u bij een nieuw personeelslid een nieuwe naambadge nodig. Daarom zijn deze badges al leverbaar vanaf vijf stuks, voor een opvallend scherpe prijs. Dankzij de snelle levertijd is uw nieuwe personeel vlot voorzien van een badge.

  Vraag gerust een sample aan, dat is geen probleem

  Zien is geloven. Of misschien voelen is geloven in dit geval. Vraag gerust een sample aan zodat u zelf kunt voelen hoe zacht deze badge is. Dit is gratis en vrijblijvend, service van de specialist.

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  zachte badges

  Soft Doming – zachte badges

  Subtotaal
  ( producten)