• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

London – aluminium naambadge

Stijlvolle aluminium naambadge met verwisselbare naam. Het slimme naamlabel systeem blijft gewoon zitten. Uw logo slijtvast bedrukt voor een lange levensduur. De sterke magneet spaart uw kleding, maar zit stevig vast.
 • model: London
 • afmeting: 74mm x 36mm
 • extra sterke magneet
 • klik hier om het naamlabel te printen
 • levertijd twee weken
Vanaf  4,59

  leverbaar per vijf stuks

  aantalprijs
  5 stuks€ 139,00
  10 stuks€ 162,00
  15 stuks€ 185,00
  20 stuks€ 208,00
  25 stuks€ 231,00
  30 stuks€ 254,00
  35 stuks€ 277,00
  40 stuks€ 300,00
  45 stuks€ 323,00
  aantalstuksprijs
  vanaf 50 stuks€ 6,99
  vanaf 100 stuks€ 5,99
  vanaf 250 stuks€ 4,99
  vanaf 500 stuks€ 4,59

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Aluminium naambadge, strak en stijlvol design, hoogwaardige kwaliteit

  Kom goed voor de dag en presenteer uw bedrijf in stijl met deze strak vormgegeven aluminium naambadge van het type London. Een badge uit het top segment, van hoogwaardige kwaliteit. Ga alleen voor de beste bedrukking, de sterkste magneet en de mooiste badge. Kies voor stijlvolle kwaliteit van de specialist - Clip4you.

  Uw logo langdurig slijtvast bedrukt in het aluminium

  Kies voor een badge die slijtvast bedrukt wordt, in de tophuid van het aluminium. Alle bewerkingen die niet in maar op het aluminium zijn aangebracht zullen snel slijten, daar heeft u met deze badge geen last van. Door de bedrukking in de anodiseerhuid aan te brengen blijft deze langdurig onbeschadigd. Een kras bij ruw gebruik is mogelijk, maar daar blijft het bij. Wilt u dit testen? Vraag gerust een gratis sample aan!

  Door een slim systeem blijft het naamlabel goed zitten

  Het papieren naamlabel is eenvoudig aan te brengen door een sleuf aan de achterzijde van de badge. Doordat het papieren label klem zit in de houder valt het er niet uit, een slim systeem dat goed werkt.

  Maak eenvoudig papieren naamlabels voor in uw badges, met de online Labelcreator

  U kunt de naamlabels eenvoudig maken via onze gratis online tool: de Labelcreator. U print op gewoon papier, dus dure labels kopen is bij deze naambadge niet nodig. De Labelcreator is gratis, eenvoudig en uw labels passen altijd.

  Uw badge stevig bevestigd aan de kleding, met extra sterke magneet

  Laat uw kleding onbeschadigd, kies voor een magneet. De magneet achter deze badges heeft meer klemkracht dan reguliere magneten. Wel zo prettig bij dagelijks kantoorgebruik. U kunt uw werk doen en de badge blijft stevig op zijn plek. Vraag bij twijfel gerust een monster aan, dan kunt het eerst proberen.

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  naambadges

  London – aluminium naambadge

  Subtotaal
  ( producten)