• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

Falcon 400 – wandklok

Ontdek onze verfijnde aluminium wandklok met een indrukwekkende diameter van 40 cm. De aluminium rand straalt elegantie uit, terwijl de wijzerplaat, beschermd door echt glas, volledig bedrukt kan worden. Deze klok, uitgerust met een quartz uurwerk en een geruisloze, slepende secondewijzer, biedt niet alleen functionaliteit maar ook rust in elke ruimte.

Bovendien wordt deze aluminium klok geleverd inclusief batterij, met gratis verzending inbegrepen. Beschikbaar vanaf 50 stuks, dit is een unieke kans om jouw gepersonaliseerde aluminium wandklokken te verkrijgen en jouw merk te laten schitteren!

Vanaf  18,25

  prijs per stuk

  25 tot 49 stuks€ 44,25
  50 tot 99 stuks€ 35,50
  100 tot 249 stuks€ 26,50
  250 tot 499 stuks€ 23,25
  500 tot 999 stuks€ 19,25
  vanaf 1.000 stuks€ 18,25

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Op zoek naar een op maat gemaakte aluminium wandklok voor jouw promotionele doeleinden? Onze aluminium wandklok met een strakke diameter van 40 cm is precies wat je nodig hebt! Beschikbaar vanaf vijftig stuks, deze klok is een uitstekende manier om jouw merk te laten opvallen.

  Met zijn strakke aluminium design biedt deze klok niet alleen functionaliteit maar voegt het ook een eigentijdse uitstraling toe aan je promotiecampagnes. Ideaal voor zakelijke branding of als attent geschenk, deze klokken laten een blijvende indruk achter bij jouw klanten en partners.

  Geef jouw logo of boodschap de aandacht die het verdient met de mogelijkheid tot aanpassing van de wijzerplaat. Dankzij hoogwaardige materialen en nauwkeurige fabricage is deze klok niet alleen een prachtige toevoeging aan elke ruimte, maar tevens een krachtig marketinginstrument voor jouw merk. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw gepersonaliseerde aluminium wandklokken te bestellen en jouw merk te laten schitteren!

  Categorie: Tags: ,

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  aluminium klok falcon 400

  Falcon 400 – wandklok

  Subtotaal
  ( producten)