• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

Plastic pasjes met magneetstrip

 • handig als toegangspas of klantenkaart
 • gratis full-color bedrukt op beide zijden
 • verwachte levertijd: 3 weken
 • geen verzendkosten
Vanaf  0,26
  prijs per stuk
  250 stuks €0,85
  500 stuks €0,52
  1.000 stuks €0,44
  1.500 stuks €0,43
  2.000 stuks €0,39
  2.500 stuks €0,36
  3.000 stuks €0,34
  3.500 stuks €0,33
  4.000 stuks €0,32
  4.500 stuks €0,31
  5.000 stuks €0,29

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Plastic pasjes met magneetstrip, handig als toegangspas of klantenkaart.

  Op de magneetstrip van deze pasjes kunnen gegevens worden geschreven. Meestal is dit een klantnummer. De gegevens kunnen uitgelezen worden door de HiCo magneetstrip langs een magneetkop te bewegen. Een veel gebruikte toepassing is bij toegangspoortjes, maar ook als klantenkaart zijn de plastic pasjes met magneetstrip zeer geschikt.

  Bewaar alleen een nummer op de pas, geen andere gegevens.

  Wij adviseren om alleen een nummer op de pas te bewaren. Alle andere gegevens kunt u beter in uw database bewaren. Bij verlies van de pas zijn alle andere gegevens nog beschikbaar.

  Het nummer printen wij ook op de magneetpassen.

  U kunt de magneetpassen alvast van een nummer laten voorzien door ons. Wij schrijven dit nummer op de magneetstrip. Hetzelfde nummer printen wij op de voorzijde van de pas. het nummer is zo ook zichtbaar zonder de magneetpassen uit te lezen. Dit kan handig zijn als u het nummer handmatig in wilt voeren.

  Gratis full-color bedrukt op beide zijden

  De passen worden standaard aan twee zijden bedrukt in full-color. Hier worden geen extra kosten voor berekend. U ontvangt dus een complete pas: Dubbelzijdig full-color all-over bedrukt. Data voorgeschreven op de magneetstrip en geprint op de voorzijde. Voor een zeer scherpe prijs.

  Wij helpen u met het artwork

  Voor productie checken wij eerst het aangeleverde artwork. Waar nodig voeren wij aanpassingen uit. Dit overleggen wij natuurlijk met u. Als er pantone-kleuren opgegeven zijn dan benaderen wij deze zo dicht mogelijk in full-color. Wij gaan pas drukken na uw goedkeuring op de duidelijke proefdruk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

  Heeft u geen ontwerp? Wij helpen u graag.

  Bij aanlevering van de juiste gegevens kunnen wij een ontwerpvoorstel voor u maken. Meestal is dit zonder meerkosten, dus als service. Neem contact op voor meer informatie.
  Categorie:

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  plastic pasjes met magneetstrip

  Plastic pasjes met magneetstrip

  Subtotaal
  ( producten)