• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

Key tag – sleutelhanger

 • dubbelzijdig full color bedrukt
 • slijtvaste barcode
 • verwachte levertijd: 2 weken
 • geen verzendkosten
Vanaf  0,11
  prijs per stuk
  750 stuks €0,30
  1.500 stuks €0,20
  3.000 stuks €0,16
  4.500 stuks €0,16
  6.000 stuks €0,15
  7.500 stuks €0,14
  9.000 stuks €0,13
  10.500 stuks €0,13
  12.000 stuks €0,12
  13.500 stuks €0,12
  15.000 stuks €0,11

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Key tag met barcode, de loyalty card aan een sleutelbos.

  De key tag met barcode heeft alle voordelen van een loyalty card, alleen zit hij niet in de portemonnee, maar hangt hij aan de sleutelbos. Uw klant heeft uw barcode zo altijd bij de hand. Uw bedrijfsnaam komt op deze wijze vaak in beeld.

  Dubbelzijdig full color bedrukt.

  De key tag wordt standaard aan de voor- en achterzijde bedrukt. Voor het beste resultaat passen wij waar nodig de kleuren aan bij de standaard kwaliteitscontrole . Opgegeven pms kleuren worden zo dicht mogelijk benaderd in full color.

  Slijtvaste barcode, geprint in zwart UV print.

  De key tag wordt enkelzijdig voorzien van een slijtvaste barcode. Dit kunnen nummers zonder volgorde zijn, of een oplopende nummering. Er zijn veel typen barcode, vrijwel elk type kunnen wij leveren. Om voldoende contrast te houden bij het scannen van de barcode adviseren wij deze op een wit vlak te plaatsen. De barcode wordt slijtvast geprint met UV print. Speciaal voor aan een sleutelbos. Een laminaatlaag beschermt het full color drukwerk.

  Voor het beste resultaat controleren wij uw artwork.

  U ontvangt de beste kwaliteit full color drukwerk. Uw aangeleverde artwork wordt standaard door ons gecontroleerd. Waar nodig passen wij dit aan, in overleg met u natuurlijk. Vooraf ontvangt u een pdf drukproef met het ontwerp ter goedkeuring. U kunt een bestand met de specificaties opvragen. Als u nog geen ontwerp heeft dan kunnen wij dit voor u maken, vaak zonder meerkosten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.

  Degelijke sleutelhangerringen, roestvrij

  De key tags hebben standaard geen sleutelhangerring. Deze kunt u hier wel bestellen. Wij hebben degelijke roestvrije sleutelhangerringen in ons assortiment met een afmeting van 25mm.

  Koop slim, koop:

   • prima kwaliteit
   • voor een scherpe prijs
   • met goede service
   

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  key tag met barcode

  Key tag – sleutelhanger

  Subtotaal
  ( producten)