• geen verzendkosten
 • gratis ontwerpvoorstel
 • sample geen probleem

Eagle 300 – wandklok

Ontdek onze verfijnde wandklok met een indrukwekkende diameter van 30 cm. De gepolijste stalen rand straalt elegantie uit, terwijl de wijzerplaat, beschermd door echt glas, volledig bedrukt kan worden. Deze klok, uitgerust met een quartz uurwerk en een geruisloze, slepende secondewijzer, biedt niet alleen functionaliteit maar ook rust in elke ruimte.

Bovendien wordt deze klok geleverd inclusief batterij, met gratis verzending inbegrepen. Beschikbaar vanaf 50 stuks, dit is een unieke kans om jouw gepersonaliseerde wandklokken te verkrijgen en jouw merk te laten schitteren!

Vanaf  20,00

  prijs per stuk

  25 tot 49 stuks€ 47,00
  50 tot 99 stuks€ 37,90
  100 tot 249 stuks€ 28,95
  250 tot 499 stuks€ 22,50
  500 tot 999 stuks€ 21,50
  vanaf 1.000 stuks€ 20,00

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw

  Product informatie

  Op zoek naar een op maat gemaakte wandklok voor jouw promotiebehoeften? Onze chroom-rand wandklok, met een strakke diameter van 30 cm, is precies wat je zoekt! Beschikbaar vanaf vijftig stuks, deze klok is een geweldige manier om jouw merk te laten opvallen

  De verfijnde chroom-rand voegt een vleugje elegantie toe aan deze praktische promo-klok. Perfect voor bedrijfspromotie of als relatiegeschenk, deze klokken bieden niet alleen functionaliteit maar ook een blijvende indruk voor jouw klanten en partners.

  Laat jouw logo of boodschap opvallen met de mogelijkheid tot aanpassing en maatwerk van de wijzerplaat. Met hoogwaardige materialen en precieze fabricage is deze klok niet alleen een fantastische toevoeging aan elke ruimte, maar ook een effectieve marketingtool voor jouw merk. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw gepersonaliseerde chroom-rand wandklokken te bestellen en jouw merk te laten schitteren!

  Categorie: Tags: ,

  Kan ik u helpen?

  Toegevoegd aan uw winkelmand

  rvs wandklok eagle 295

  Eagle 300 – wandklok

  Subtotaal
  ( producten)