geen verzendkosten gratis ontwerpvoorstel sample geen probleem
info@clip4you.nl - 038 421 10 58
0 producten - 0.000.00
naambadges

naambadges van brushed aluminium,
chique en degelijk.

aluminium naambadge

Wij geven persoonlijk advies en hebben geen verborgen kosten

Enkele van onze tevreden klanten

tmobile

klimmendaal

macdonalds

rabobank

catharina

Naambadges

Kies uit ons ruime aanbod naambadge modellen.

Voor elke toepassing hebben wij een naambadge. Van stijlvol en strak voor zakelijk gebruik, tot zacht en veilig voor in een zorg instelling. Veel van onze naambadges worden custom-made geproduceerd, geheel aangepast aan uw wensen. Zoekt u een model dat niet in de webshop staat? Neem dan contact op.

Een gratis sample is bij ons geen probleem.

Wilt u de badge eerst zien? Vraag gerust een sample aan. Dit is bij ons geen punt.

Wilt u de beste bedrukking? Slijtvast en haarscherp aangebracht.

Bij veel van onze naambadges wordt uw logo in de anodiseerhuid van het aluminium aangebracht. Deze techniek is veel slijtvaster dan reguliere bedrukkingen. Bovendien is deze bewerking haarscherp in full-color geprint. Let dus op “full-color digitaaldruk in de anodiseerhuid” om zeker te zijn van het beste resultaat.

Extra sterke magneet achter uw badges, veilig voor uw kleding en zit muurvast.

Beschadig uw kleding niet, kies voor een extra sterke magneet. Alle badges van Clip4you worden hier standaard van voorzien. Deze magneet heeft 1,5x meer klemkracht dan de magneten die u elders vindt. U bent dus zeker van de beste bevestiging leverbaar.

Vaste plaatbadge of herbruikbare vensterbadge?

Zoekt u een persoonsgebonden plaatbadge, de meest stijlvolle zakelijke badge leverbaar? Of zoekt u herbruikbare vensterbadges, waar u het papieren naamlabel kunt wisselen? Van beide mogelijkheden vindt u ruime keuze in onze webshop.

Print de naamlabels voor uw herbruikbare vensterbadges met de labelcreator .

Gebruik voor uw naamlabels de labelcreator: Onze gratis online tool, waarmee u snel en eenvoudig de labels voor in uw badges maakt. Koop geen dure labels in, print gewoon op uw eigen papier. Mooi, snel, eenvoudig en goedkoop.

Direct bestellen of een offerte aanvragen.

Weet u precies wat u wilt, bestel dan eenvoudig via onze webshop. Weet u het niet precies? Vraag dan een vrijblijvende offerte met ontwerpvoorstel aan. Of bel ons even op, we adviseren u graag.

Een slimme klant kiest:

  • goede kwaliteit
  • een scherpe prijs
  • vriendelijke service en advies